detgyldnedaggry.com

Visualisering og vibrering

ForsideArkivetLenkerKontakt

Å visualisere betyr å se for seg noe med sitt indre øye. Å bygge opp et mentalt bilde. For oss: Av et magisk symbol, vesen eller gjenstand. All rituell magi har denne teknikk implisitt. Visualiseringene skal øke fokus på det arbeid som foregår.

Noen visualiserer lettere enn andre. Og det eneste som forbedrer teknikken er trening. Trening og visualiseringsøvelser. Se på en tegning av et pentagram. Lukk øynene og se fortsatt pentagrammet. Med øyelokkene igjen flytt øynene til en nøytral posisjon. Åpne øynene og se pentagrammet henge i luften foran deg. Visualiseringsøvelser kan også konstrueres rundt tarotkort, planet- og soltegnsymboler. Bare din egen fantasi setter grenser.

Det sies at en dyktig magiker kan visualisere så energisk, at også andre kan se det som blir visualisert.  

Vibrering brukes når magikeren fremsier sine kraftord. «The names of power». Dette er en teknikk som skal sikre at magikerens røst blir hørt selv i universets ytterkanter. Som visualisering er også dette en evne man må tilegne seg. Tricket er å greie å «svulme» stemmen sin. Noe į la det operasangere gjør. Samtidig som man får luften til å vibrere, mens man sier hva man skal.

Jeg trener ofte vibrering på bussen, eller på t-banen eller til musikk. Med munnen igjen legger jeg stemmen så lavt jeg bare kan. Så fyller jeg på godt med luft, mens jeg brummer meg frem til et leie der leppene vibrerer mot tennene. Deretter eksperimenterer jeg lett med forskjellige toneleier. På buss og t-bane er det et must ikke å åpne munnen. Til musikk vibrerer jeg gjerne bass.

For meg fungerer det å legge stemmen min lavere enn daglig talestemme. For andre kan det være annerledes. Eksperimentér. Målet er å få luften i templet til å vibrere i takt med dine stavelser.