detgyldnedaggry.com
 

INNVIELSE AV EN LOTUS-STAV

ForsideArkivetLenkerKontakt
1. Sørg først for: Et privat værelse; en hvit triangel; et rødt kors av seks firkanter; røkelse og en rose; en lampe, eller ildbeholder; vann i et beger; salt på en asjett; en astrologisk figur av himmelen ved innvielsestiden; pentagrammets rituale; den nye staven; hvitt tøy eller silke til innpakning; et bord til alter med sort dekke og drapering.
2. Finn øst.

3. Forbered en påkallelse av kreftene i zodiakens tegn.

4. Plassèr alteret i rommets midte, dekk det og drapér med sort tøy.
5. Arrangér korset og triangelet på alteret, vannet ved triangelets base, røkelsen og rosen i øst ovenfor korset, lampen i syd.

6. Tenn lampen.

7. Hold staven, stå vest av alteret med ansiktet vendt øst.

8. Grip staven i den sorte delen og

9. si: HEKAS, HEKAS ESTE BEBELOI.

10. Utfør pentagrammets lille renselsesrituale.
11. Legg staven på alteret.
12. Tenn røkelsen fra lampen.
13. Dryss noe salt i vannet.

14. Lutre værelset; først med vann, så med ild. Og som i zelators grad brukes disse to passasjer fra den 31. stis rituale; med vann: SÅ DERFOR FØRST, MÅ PRESTEN SOM STYRER ILDENS ARBEID, DRYSSE MED DET RENSENDE VANN FRA DET STORE, RESONERENDE HAV.

15. med ild: OG NÅR ALLE FANTOMER ER FORSVUNNET, SKAL DU SE DEN HELLIGE OG FORMLØSE ILD, SOM DANSER OG LYNER GJENNOM UNIVERSETS GJEMTE DYP. HØR DU ILDENS STEMME.

Ta opp staven igjen ved den hvite delen, sirkulér værelset tre ganger, og ved vest, vendt øst, ytre tilbedelsen:
HELLIG ER DU, SKAPER I UNIVERSET.
HELLIG ER DU, DEN NATUREN IKKE HAR FORMET.
HELLIG ER DU, DEN UMÅTELIGE OG MEKTIGE.
DU HERSKER AV LYS OG AV MØRKE.

16. Utfør pentagrammets store påkallende rituale i værelsets fire retninger, mens du trekker det riktige pentagram i hvert kvartér.

17. Stå i øst, se mot øst; hold staven i den hvite delen, gi adeptus minor gradstegn. Se opp, hold staven høyt og si: O HARPOCRATES, STILLHETENS HERRE, DU SOM TRONER I LOTUSENS TOPP. SEKSOGTYVE TELLER KRONBLADENE TIL STAVENS LOTUSBLOMST. O SKAPELSENS HERRE: DE ER DITT NAVNS TALL. VED YHVH! LA DET GUDDOMMELIGE LYS KOMME NED.

18. Mens du ser i retningene hvor hvert av de tolv tegn er, gjentar du i hvert kvartér påkallelsen som følger, mens du bruker det riktige guddommelige og englekors navn samt den riktige bokstavkombinasjonen i hvert tegn. Start med aries. Hold staven i de riktig fargede deler, og i den venstre hånd; elementet fra alteret som refererer til tegnet. Si (for aries):

HIMMELEN ER OVER, JORDEN ER UNDER, OG MELLOM LYS OG MØRKE VIBRERER FARGENE. JEG BØNNFALLER MAKTENE OG KREFTENE SOM REGJERER VÆRENS RIKE OG AUTORITET, VED DET MAJESTETISKE I DET GUDDOMMELIGE NAVN YHVH, SOM HER TILSKRIVES BOKSTAVEN HEH, TILMÅLT GADS SYMBOLSKE STAMME: Å BESTØVE DENNE DAG OG TIME OG BEKREFTE DEN MYSTISKE OG POTENTE INNFLYTELSE PÅ DENNE LOTUSSTAVS RØDE DEL. DEN DEL JEG HER INNVIER TIL RENHET OG TIL OKKULT ARBEIDE. MÅ DENS GREP STYRKE MEG I ARBEIDET MED ARIES OG HANS ATTRIBUTTER.

19. Når dette er sagt, la lotusenden trekke det riktige påkallende pentagram, og hold det korresponderende element fra alteret i venstre hånd i hver av de tolv retninger.
20. Legg staven på alteret, lotusen pekende øst. Stå på den vestre siden av alteret, se øst og si: O ISIS, STORE GUDINNE AV NATURENS KREFTER: LA DIN INNFLYTELSE KOMME OG INNVIE DENNE STAV, SOM DEDIKERES TIL ARBEIDET MED LYSETS MAGI.
21. Kle opp staven i silke eller med hvitt tøy.
22. Rens værelset med vann og ild som i begynnelsen. Foreta så den omvendte sirkling.
23. Stå vest av alteret, vendt øst og resitèr: I NAVNET YEHESHUAH SETTER JEG NÅ FRI DE ÅNDER SOM MÅ HA VÆRT BUNDET AV DENNE SEREMONI.

Fortrinnsvis utfør pentagrammets lille renselsesrituale.

Aries Lampe YHVH He Gad Malkidael Rød
Taurus Salt YHHV Vau Efraim Asmodel Rød-orange
Gemini Rose YVHH Zayin Manasseh Ambriel Orange
Cancer Beger YVHY Chet Issakar Muriel Rav
Leo Lampe HVYH Tet Juda Verkiel Sitrongul
Virgo Salt HHVY Yod Naftali Hamaliel Gulgrønn
Libra Rose VHYH Lamed Asshur Zuriel Grønn
Scorpio Beger VHHY Nun Dan Barkiel Grønnblå
Sagittarius Lampe VYHH Samek Benjamin Advakiel Blå
Capricorn Salt HYHV Ayin Zebulun Hanael Indigo
Aquarius Rose HYVH Tzaddi Reuben Cambriel Fiolett
Pisces Beger HHYV Qof Simeon Amnixiel Høyrødt